Cui ne adresăm?

Companiile autohtone se confruntă cu o criză acută a personalului de vânzări bine calificat, este o problemă omniprezentă și știm cât de mult îți limitează dezvoltarea companiei.

Companii mici și startupuri

O companie mică, aflată la început de drum.

Cât de repede ar putea crește prezența afacerii tale pe piață dacă produsul tău ar fi vândut de câteva zeci sau sute de agenți de vânzări care activează pe nișa afacerii tale în diferite regiuni ale țării? Indiferent că ești producător sau distribuitorul unui produs sau serviciu nou, cu noi poți testa în condiții reale vandabilitatea produsului tău fără a avea grija că acest proces va costa mai mult decât profitul pe care ț-il generează.

Pentru o afacere mică, la început de drum costurile inființării și menținerii unui departament de vânzări funcțional și la parametri optimi este imensă. Astfel cu noi elimini următoarele cheltuieli:

  1. Flota de mașini,
  2. Salarii fixe + procentele corelate ,
  3. Intreținerea și combustibilul flotei de mașini destinată agenților de vânzări
  4. Costurile implicite prospectării de piață
  5. Costurile asociate coordonării activităților efectuate de departamentul de vânzări.

 
ALĂTURĂ-TE ACUM! 

Companii medii

Felicitări, ai trecut de primele incercări și afacerea ta este pe roate , produsul sau serviciul tău este unul bun și ar fi momentul să începi să te extinzi și să acaparezi mai multă cotă de piață, să îți întărești prezența produselor tale în locațiile din țară, însă ceva parcă te ține pe loc… De cele mai multe ori apare dilema de a investi în capacitatea de producție și să te gândești ulterior cum să vinzi mai mult? sau să cauți metode de a crește vânzările riscând să nu ai capacitatea de producție necesară pentru a satisface clienți.. Dacă alegi să ne fii partener, dilema este soluționată și tu te poți concentra pe îmbunătățirea produsului , pe creșterea producției , noi făcând tot posibilul pentru a aduce un supliment departamentului tău de vânzări deja existent.
 
ALĂTURĂ-TE ACUM!
 

Companii mari

Esti consacrat in domeniul tau de activitate si ai dori ca lucrurile sa ramana asa. Noi te ajutam sa cresti „brand awarenesul„ atat in online cat si in offline sa iti mentii si sa iti suplimentezi expunerea pe piata fara a creste costurile procesului de vanzare si fara a diminua cash flowul companiei tale. Stim ca stabilitatea unei companii printre multe alte componente implica si asigurarea mai multor canale de vanzare care o pot apara de o eventuala scadere brusca sau blocare a unui canal de vanzare, indiferent ca vorbim de o disputa cu un distribuitor sau o schimbare legislativa brusca. Te vom intreba particularitatile produsului tau , findca avem sete de cunoastere si suntem dornici sa le oferim agentilor nostri toate informatiile detaliate despre produsele si serviciile companiei tale, ulterior evaluam si punem la dispozitie produsul sau serviciul tau doar agentilor.
 
ALĂTURĂ-TE ACUM!