Devino agentul de vanzari cu oportunitati infinite de castig

Daca esti la inceput de drum si doar cochetezi cu domeniul vanzarilor ai ajuns in locul potrivit. Impreuna cu noi poti intra in lumea efervescenta a vanzarilor si poti fi chiar tu urmatorul agent de vanzari de top. Pe langa resursele si know how -ul pe care t-il punem la dispozitie, beneficiezi inca din prima zi de o remuneratie corecta si promta care este raportata la rezultatele tale. Stim cu toti ca la inceputul carierei noastre in domeniul vanzarilor, toti angajatori doresc experienta reala inainte de orice altceva. Devenind unul din agenti nostri la inceput de drum, toate rezultatele tale vor fi inregistrate si pastrate, astfel la urmatorul tau interviu de angajare noi iti vom pune la dispozitie si vom confirma la cerere toate rezultatele tale in activitatea ta de agent de vanzari.

Multi agenti de vanzari excelenti s-au pierdut datorita faptului ca primul lor produs sau serviciu pe care treabuiau sa il vanda nu li se potrivea. Doar cu noi v-ei avea libertatea de a alege dintr-o gama larga de produse din toate domeniile posibilie, astfel poti experimenta care nisa de produse ti se potriveste si pentru ce tipuri de produse se preteaza zona si potentiali clienti pe care ii abordezi. LIBERTATE! iti place acest cuvant? Noua Da. Si tocmai asta iti oferim, nu vrem sa lucrezi de la o ora fixa pana la o ora fixa. Nu vrem sa iti ocupam weekendul sau ziua aia din mijlocul saptamanii cand ar trebui sa mergi la o zi de nastere sau pur si simplu ai avea nevoie de un moment de respiro.

Vinde atunci cand te simti in starea de spirit necesara sa o faci, cand energia ta este una pozitiva si vei vedea ca tot procesul va fi infinit mai usor. Indiferent ca este Luni dimineata sau Duminica seara noi suntem aici pentru tine sa te ajutam cu tot ce este necesar pentru a te ajuta in vanzarile tale. Sa te poti muta dintr-un oras in altul si sa iti pastrezi sursa de venit? Suna bine nu? Cu noi este posibil. Odata stabilita o legatura cu un client, toate comenzile sosite de la acesta iti genereaza comision.

Tot ce trebuie sa faci este la finalul zilei sa introduci datele de comanda ale clientului tau in aplicatia noastra, indiferent in ce locatie te afli. Castiguri care se mentin si cresc de la o luna la alta: Sa luam cazul ipotetic in care tu ai ales sa vinzi un produs de uz industrial unei firme de constructii. La urmatorul proiect al constructorului sunt sanse mari ca tot tu sa ii poti vinde si celelalte 1-2-3-4 tipuri de produse necesare lui. Am putea spune ca cel care cumpara de la tine azi vata sticlata, maine poate cere caramida si ciment, poate si o cotatie de pret pentru un proiect de arhitectura.

Partea cea mai buna este ca indiferent de serviciu sau produsul vandut tu mereu castigi comisionul aferent. Nu ai sefi, ai colegi si prieteni care sunt aici sa te ajute si sa te indrume in activitatea ta atunci cand simti necesar acest lucru. Iar daca poti recomanda un prieten dornic sa devina coleg, noi te vom recompensa (pentru mai multe detalii despre programul „recomanda un prieten” click aici) Cunosti un producator de produse care inca nu este prezent pe platforma Bizmag? Ajuta-l sa devina colaboratorul nostru si noi te recompensam. ( pentru mai multe detalii despre programul „recomanda un producator” click aici)

ALĂTURĂ-TE ACUM!

Esti deja agent de vanzari?

Dubleaza-ti venitul lunar fara a-ti dubla programul de munca In functie de stadiul carierei tale in domeniul vanzarilor, in functie de companiile cu care ai colaborat, de relatiile pe care le-ai cladit in timp cu clienti tai, noi iti oferim posibilitatea de a le fructifica pe plan financiar simplu si eficient. Indiferent daca faci asta in timpul liber sau ca pe o activitate full time, niciodata nu vei mai simti ca lunile in care ti-ai cladit portofoliul de clienti au fost irosite odata ce ti-ai schimbat locul de munca. Ce frumos ar fi daca maine seful departamentului de vanzari din compania la care lucrezi ti-ar duble sau tripla procentajul. Daca ti-ar spune ca nu ai un nou target si mai mare de indeplinit. Daca aceste lucruri nu par a se materializa maine, avem o veste buna pentru tine: De maine procentul tau se multiplica si gama de produse sau servicii pe care le poti vinde creste. Cu siguranta stii clientul acela care niciodata nu cumpara de la tine un anumit produs findca un alt agent ii poate oferi o varietate mai mare din aceasi categorie de produse. Sa zicem ca tu vinzi detergent insa un alt agent ii vinde depozitului respectiv solutiile de dezinfectare.

Daca de maine tu ai putea sa inregistrezi comanda pentru mult mai multe tipuri de produse, crezi ca acel client ar mai alege sa colaboreze cu alti zeci de agenti cand tu ii poti oferi tot ce are nevoie ? Evident raspunsul este nu. Avand o gama variata de produse si servicii in arsenalul tau de agent, sansele tale de castig cresc exponential.

Exemplu: Lucrezi la o companie care vinde vopsele industriale pentru lemn. Cu aproape nici un efort suplimentar ai putea sa vinzi aceluias client si alte produse pe care le foloseste in activitatea sa. Astfel, data viitoare cand mergi la acel client caruia ii vinzi lunar de exemplu pahare, acum poti inregistra si comanda pentru farfurii sau orice alt produs sau serviciu de interes pentru el din portofoliul tau de agent Bizmag. Fara ore suplimentare de munca, fara targete care cresc de la luna la luna,castigand procentaj multiplu folosindu-te de acelasi timpu pe care pana acum il sacrificai pentru castigarea unui singur procent. Agenti de vanzari din domenii specifice.

Daca esti agent de vanzari intro industrie foarte specifica in care cel mai probabil ai acumulat informatii si detalii tehnice complexe, impreuna cu cunostinte aprofundate dea lungul mai multor ani de activitate, ai ajuns in locul potrivit! Pentru ca sacrificul tau sa fie rasplatit pe masura si pentru a putea sa te folosesti de tot cea ce stii deja si stapanesti cu desavarsire, noi iti punem la dispozitie produse si servicii specifice zonei tale de activitate. Mai mult de atat, facem tot posibilul sa aducem alaturi producatori si furnizori de servicii pentru care ne semnalezi o necesitate in portofoliu. Astfel, impreuna putem sa satisfacem cerinte foarte punctuale atat in cea ce priveste produsele cat si serviciile solicitate. Lucram intr-un tandem, tu specialistul si noi echipa care te sustine si iti pune la indemana tot ce ai nevoie pentru a iti pune in valoare experienta si talentul tau din domeniul vanzarilor. Toate acestea impreuna cu o perspectiva de crestere continua si de posibilitatea de a deveni un viitor colaborator de top pe nisa unde rezultatele tale sunt peste medie. Nu iti mai irosi timpul, inregistreaza-te azi, si bucurate de comisionul tau cat mai curand.

ALĂTURĂ-TE ACUM!