Nivelul procentajului oferit de către producători/distribuitori  ca și comision pentru fiecare comandă înregistrată pe platformă variază în funcție de domeniul de activitate și volumele de vânzare fără a vă impune un procentaj minim sau maxim.

Platforma Bizmag este un mecanism complex unde oferta și cererea se reglează permanent. Astfel, un producător poate oferi un procentaj ridicat pentru a vinde mai rapid și mai mult, agenții de vânzări de cele mai multe ori alegând să vândă produsele producătorului care oferă un procentaj corect în raport cu vandabilitatea produsului.

Din experiența agenților noștri putem observa câteva practice întâlnite în funcție de domeniul de activitate și anume:

-Procentajele cele mai mari sunt oferite de Producători/Furnizori de produse sau servicii care se adresează unei nișe foarte limitate unde volumele de vânzare sunt mici și prospectarea necesară finalizării unei comenzi este de lungă durată.

-Procentajele cele mai mici sunt oferite de Producători/Furnizori de produse și servicii pentru care există o cerere mare în piață, procesul de vânzare realizându-se în timp relativ scurt și cu volume mari.