Noi, cei de la Bizmag suntem o echipa mixta de specialiti in domeniul vanzarilor offline si online care am reusit sa impletim cele doua medii de vanzare pentru a iti pune la dispozitie o solutie unica la nivel National si pentru a-ti creste vanzarile si prezenta pe piata.

Cu o continua crestere a cheltuielilor destinate departamentului de vanzari, stim cu toti cat de mult din profitul afacerii tale este cheltuit pentru flota de masini a agentilor de vanzari, a salariilor fixe, a camapaniilor de marketing si lista ar putea continua. Problema pe care o avem cu toti este ca nimeni nu garanteaza ca toate aceste costuri uneori enorme, se vor regasi in cresterea profitului afacerii tale. Cat de linistitor ar fi pentru afacerea ta daca ai avea de platit o singura factura a carei valoare este mereu in concordanta cu profitul pe care ti l-am generat deja?

Cat de increzator ai fi in lansarea unui produs nou daca ai putea sa iti vinzi produsul sau serviciul intro regiune noua fara a avea costurile infiintarii unui punct de lucru si a intretinerii unei echipe de vanzari in zona respectiva? Misiunea noastra este de a oferi companiilor o solutie de externalizare totala sau partiala a vanzarilor fara a impovara financiar dezvoltarea companiei. Dorim sa ajutam producatorii de orice fel sa isi poata face cunoscuta gama de produse si servicii platind un comision doar daca am generat profit pentru acesta.

Credem cu tarie ca asumarea unei remuneratii in concordanta cu rezultatele este modul cel mai transparent si sanatos de a dezvolta o afacere onesta, bazata pe valori aparent de mult uitate in lumea aspra a antreprenoriatului. Daca impartasesti aceasi viziune cu noi, asteptam sa ne cunoastem.